Architect Kampen Goed Architectuur Moderne Prijs

Telefoon +31640968672

Ontwerpt het samen met u!

Wie is Johan Kamphuis

Hallo! Ik ben Johan Kamphuis eigenaar en architect van Johan Kamphuis Architectuur.

Johan Kamphuis Architectuur is een bureau werkzaam in het hele spectrum van de bouw. Van zowel particuliere woningbouw tot utiliteitsbouw zijn bij ons mogelijk. Met veel oog voor detail en een luisterend oor naar wat uw wensen zijn ontwerpen wij met veel passie en gedrevenheid, accuraat en prijsbewust voor u! 

Onze visie is dat door samenwerken een project altijd beter wordt en beter past bij de wensen die u als opdrachtgever hebt.

Waar staan we voor...

Prijsbewust

Behalve dat u ons inhuurt voor een mooi en functioneel gebouw vinden wij het ook belangrijk dat een gebouw past binnen de financiële uitgangspunten. Wij zullen dit altijd meenemen en direct met u communiceren.

Accuraat

Accuraat een mooi woord maar niets waard als men zijn afspraken niet nakomt. Wij zoeken dan ook altijd naar een oplossing en proberen deze zo spoedig mogelijk met u te communiceren.

Samenwerking

Elk project wordt in onze ogen beter van samenwerken. Dit kan zijn in een keten of door overleggen met betrokken partijen. Openstaan voor andermans mening en daar het beste uithalen is onze uitgangspunt.

Architect

UA-93369117-1 UA-47099322-1